Кількість
|
Вартість
|
||
|
Чорізо - ароматна, яскраво червона на зрізі сировʼялена ковбаса зі свинини з нотками підкопченості завдяки додаванню копченої паприки.
Паприка надає чорізо знаменитий червоний відтінок, а використання саме копченої паприки де ла вера, яку ми замовляємо в Іспанї дає чорізо смак прикопченості та пряності, за який її так полюбляють у світі.
Готується за традиційними андалуським рецептом саме так, як готували фермерми сто років тому.
Особливість чорізо у міксі цільних шматочків свинини та свинини подрібненої у фарш. Це надає зрізу сировʼяленої ковбаси фактурність, а смаку додаткову глибину.
Вартість 70 грн / 100 грамм.
Вага палички приблизно 180 грамів.
Ковбаса чорізо готується на Одещині лише з натуральних локальних фермерских продуктів, без ароматизаторів, стабілізаторів, підсилювачів смаку та конверсантів (крім солі).