Кількість
|
Вартість
|
||
|
Ніжна, з багатим післясмаком сиров’ялена ковбаса зі свинини з тонким ароматом лісу, яку надають білі гриби.
Ковбаса готується з фермерської свинини - лише постні частини з додаванням свіжозмолотих спецій (жодних готових сумішей). Спеції, як і шматочки сушених грибів видно на зрізі ковбаси.
Мʼясо разом зі спеціями ферментується у червоному вині, адже саме так традиційно готують мʼясні делікатеси у країнаї Середземноморʼя. Це дає тонку ароматику та мʼякість ковбасі.
Тонкі нотки землистотсті, ледь відчутний аромат лісової вогкості та гарно розкритий смак свинини. Білі гриби - один з найвиразніших смаків умамі, природній підсилювач смаку. А тому м’ясо заграє по-новому - тонко, вишукано, з післясмаком.
Гриби для сировʼяленої ковбаси збирають в Карпатах, на Франківщині високо в горах, а потім сушать у печі. Такий спосіб ще більше розкриває ароматику білих грибів. Але сильного грибного смаку не буде - в ковбасі немає підсилювачів смаку, які дають неприродньо сильні смаки.
Вартість 76 грн / 100 гр
Ковбаса зі свинини з білими грибами готується вручну маленькими партіями на Одещині лише з натуральних локальних фермерских продуктів, без ароматизаторів, стабілізаторів, підсилювачів смаку та конверсантів (крім солі).
Це справжній крафт.