Кількість
|
Вартість
|
||
|
Соковита та ніжна салямі - універсальна ковбаса, адже в ній гарно сбалансований смак та немає домінуючих спецій. Рецептура повністю розкриває смак та аромат мʼяса.
Ковбаса не солона і не жирна (ми зменшили на половину кількість сала в салямі порівняно з традиційним рецептом), але при цьому вона не суха.
Ми використовуємо фенхель як основну спецію, адже саме з ним, а не чорним перцем готували раніше в Італії, особливо в Тоскані, звідки ми привезли рецепт.
Ковбаса не солона і не жирна - ми зменшили на половину кількість сала в салямі порівняно з традиційним рецептом.
Салямі готується з фермерської свинини, з додаванням червоного вина та свіжомолотих спецій (жодних готових сумішей). Строк дозрівання 3 місяці - природні процеси не прискорюються штучно, як на великих виробництвах. А довге дозрівання дозволяє смакам гармонійно розвинутися.
Вартість - 70 грн /100 гр
Приготовано вручну із локальних продуктів Одещини із повністю натуральним складом, без ароматизаторів, стабілізаторів, підсилювачів смаку.