Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0

Салямі - традиційна ковбаса зі свинини за італійською рецептурою

Артикул 104
В наявності
140 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Вага
180
Замовити швидко

Соковита та ніжна салямі  - універсальна ковбаса, адже в ній гарно сбалансований смак та немає домінуючих спецій. Рецептура повністю розкриває смак та аромат мʼяса. 

Ковбаса не солона і не жирна (ми зменшили на половину кількість сала в салямі порівняно з традиційним рецептом), але при цьому вона не суха.

Ми використовуємо фенхель як основну спецію, адже саме з ним, а не чорним перцем готували раніше в Італії, особливо в Тоскані, звідки ми привезли рецепт. 

Ковбаса не солона і не жирна - ми зменшили на половину кількість сала в салямі порівняно з традиційним рецептом.

Салямі готується з фермерської свинини, з додаванням червоного вина та свіжомолотих спецій (жодних готових сумішей). Строк дозрівання 3 місяці - природні процеси не прискорюються штучно, як на великих виробництвах. А довге дозрівання дозволяє смакам гармонійно розвинутися.

 

Вартість - 70 грн /100 гр

Приготовано вручну із локальних продуктів Одещини із повністю натуральним складом, без ароматизаторів, стабілізаторів, підсилювачів смаку.

Склад Фермерська свинина окіст та лопатка (95%), шпик (5%), червоне сухе вино, спеції: фенхель, часник, натуральні черева, нітрітна сіль.

Відправляємо в день оплати замовлення.

Доставка «Новою поштою» по Україні згідно тарифів оператора.

Доставка курʼєром, до відділення чи до поштомату.

Більше інформації про доставку

  • Оплата на рахунок
  • На карту ПриватБанка чи Монобанка.
  • Для постійних клієнтів - можливіть оформлення наложенного платежу. 
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору