Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0

Перун - авторська сировʼялена ковбаса з яловичини та свинини

Артикул 105
В наявності
158 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Вага
180
Замовити швидко

Авторський рецепт Саші Затворницького з яловичини та свинини, який він створював більше року.

В рецепті ковбаси використано 4 види помолу м’яса - від мілкого фаршу до великих цільних шматочків, нарізаних вручну. Така технологія дає смакам краще розкритися та створює ажурний зріз палочки. Крім м’яса у ковбасі є шпик (хребтове сало свинини), що теж нарізано вручну на досить крупні шматочки. Традиційно для ковбас Local Foodie до фаршу додається сухе вино.

Стримані спеції - лише майоран та перець чилі. Вони обжарюються безпосередньо перед додаванням до м’яса, що додатково розкриває ефірні олії, які насичують ковбасу. Поєднання нарізки м’яса різними фракціями та невелика кількість спецій дають змогу відчути різні рівні смаку сиров’яленої ковбаси. 

Перун готується вручну однією людиною та зріє 3-4 місяці. Повільне природне дозрівання допомагають смаку розуритися.

 

Вартість 79 грн / 100 гр

Ковбаса Перун готується на Одещині лише з натуральних локальних фермерских продуктів, без ароматизаторів, стабілізаторів, підсилювачів смаку та конверсантів (крім солі).

Склад яловичина задня частина (60%)
свинина задня частина (20%)
свинина грудинка (20%)
шпик - хребтове сало свинини
перец чилі
майоран
біле сухе вино
натуральні черева
нітритна сіль

Відправляємо в день оплати замовлення.

Доставка «Новою поштою» по Україні згідно тарифів оператора.

Доставка курʼєром, до відділення чи до поштомату.

Більше інформації про доставку

  • Оплата на рахунок
  • На карту ПриватБанка чи Монобанка.
  • Для постійних клієнтів - можливіть оформлення наложенного платежу. 
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору