Кількість
|
Вартість
|
||
|
Авторський рецепт Саші Затворницького з яловичини та свинини, який він створював більше року.
В рецепті ковбаси використано 4 види помолу м’яса - від мілкого фаршу до великих цільних шматочків, нарізаних вручну. Така технологія дає смакам краще розкритися та створює ажурний зріз палочки. Крім м’яса у ковбасі є шпик (хребтове сало свинини), що теж нарізано вручну на досить крупні шматочки. Традиційно для ковбас Local Foodie до фаршу додається сухе вино.
Стримані спеції - лише майоран та перець чилі. Вони обжарюються безпосередньо перед додаванням до м’яса, що додатково розкриває ефірні олії, які насичують ковбасу. Поєднання нарізки м’яса різними фракціями та невелика кількість спецій дають змогу відчути різні рівні смаку сиров’яленої ковбаси.
Перун готується вручну однією людиною та зріє 3-4 місяці. Повільне природне дозрівання допомагають смаку розуритися.
Вартість 79 грн / 100 гр
Ковбаса Перун готується на Одещині лише з натуральних локальних фермерских продуктів, без ароматизаторів, стабілізаторів, підсилювачів смаку та конверсантів (крім солі).