Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0

Панчета - сировʼялений бекон

Артикул 203
В наявності
54 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Вага
Замовити швидко

Панчета - це сировʼялений бекон у травах, вир італійського смаку на вашрму столі.

Готується за традиційним італійським рецептом з фермерської свинини. Для панчети мʼясо туго згортається в великі кола (батони) - виходить ніби дуже товста паличка ковбаси. А всередині духмяні трави, які ми вирощуюємо самі у саду на Одещині.

На відміну від "магазинного" бекону в крафтовій панчеті дуже багато мʼяса та менше сала. Але весь смак мʼясного делікатесу переносить сало, тому панчета така ароманта та насичена смаком. 

Панчетта 2 тижні ферментується у вині з сумішшю ароматних трав. Із особливостей -  зірочками бадьяну, який надає трохи солодкуватих ноток та плоди ялівця в нашого саду. Панчета вʼялиться більше 3 місяців.

 

Мʼясні делікатеси готуються на Одещині лише з натуральних локальних фермерських продуктів, без ароматизаторів, стабілізаторів, підсилювачів смаку та конверсантів (крім солі).

Приготовано вручну. Довге природне дозрівання, яке краще розкриває смак делікатесів.

Склад свиняча грудинка (бекон)
спеції: чорний перець, розмарин, лавровый лист, фенхель, майоран, плоди ялівця, зірочки бадьяну, тросниковий цукор
нітрітна сіль
червоне сухе вино.

Відправляємо в день оплати замовлення.

Доставка «Новою поштою» по Україні згідно тарифів оператора.

Доставка курʼєром, до відділення чи до поштомату.

Більше інформації про доставку

  • Оплата на рахунок
  • На карту ПриватБанка чи Монобанка.
  • Для постійних клієнтів - можливіть оформлення наложенного платежу. 
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору