Кількість
|
Вартість
|
||
|
Вʼялена вирізка окороку свинини, яку готуємо вручну з фермерського мʼяса.
Це майже іспанський хамон - готується теж із задньої ноги за рецептами іспаньских фермерів, але беремо лише вирізку, без кості.
Свинина як хамон ніжна та аромантна. Вона маринується у вині, травах та спеціях. Щодня мʼясо масажується вручну так, щоб ефірні олії спецій краще потрапили у структуру мʼяса. Саме це забеспечує аромат та неймовірну мʼякість мʼясу.
Витримка свинини як хамон - 4-6 місяців.
Готується з локлаьних фермерских продуктів повністю вручну. Без ароматизаторів, стабілізаторів, підсилювачів смаку та конверсантів (крім солі). Довге природне дозрівання, яке краще розкриває смак делікатесів.