Додайте товари до списку бажань
Додайте товари для порівняння
0

Сировʼялена ковбаса з яловичини з кайєнським перцем

Артикул 103
В наявності
158 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Вага
180
Замовити швидко

Насичена за смаком, структурна, досить плотна з домінантною ноткою перцю, але не занадто. Ковбаса з яловичини ферментується у трирічному бренді, який допомагає смаку мʼяса ще краще розкритися.

Додаємо свіжообжарені на свіжозмелені спеції (ніяких сумішей), частину з яких вирощуємо у нашому саду. Перець додає гостроти, але не занадто - ковбаса не пекуча.

Вишуканий, сбалансований смак, велика витримка, досить небагато сала роблять ковбасу з яловичини улюбленою у поціновувачів мʼясних делікатесів. Ковбаса дозріває за 5-7 тижнів природним чином, що допомагає смакам повною мірою розвинутися.

 

Вартість 77 грн / 100 гр

Готується з локальних фермерських продуктів вручну силами однієї людини. Без ароматизаторів, стабілізаторів, підсилювачів смаку. Готуємо на Одещині там, де клімат схожий на Середземноморський.

Склад Фермерська яловичина окіст (75%), грудинка свинини (20%), шпик (5%), бренді, спеції: каєнський перець, білий перець, розмарин, часник, натуральні черева, сіль нітритна 0,6%.

Відправляємо в день оплати замовлення.

Доставка «Новою поштою» по Україні згідно тарифів оператора.

Доставка курʼєром, до відділення чи до поштомату.

Більше інформації про доставку

  • Оплата на рахунок
  • На карту ПриватБанка чи Монобанка.
  • Для постійних клієнтів - можливіть оформлення наложенного платежу. 
Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору