Кількість
|
Вартість
|
||
|
Насичена за смаком, структурна, досить плотна з домінантною ноткою перцю, але не занадто. Ковбаса з яловичини ферментується у трирічному бренді, який допомагає смаку мʼяса ще краще розкритися.
Додаємо свіжообжарені на свіжозмелені спеції (ніяких сумішей), частину з яких вирощуємо у нашому саду. Перець додає гостроти, але не занадто - ковбаса не пекуча.
Вишуканий, сбалансований смак, велика витримка, досить небагато сала роблять ковбасу з яловичини улюбленою у поціновувачів мʼясних делікатесів. Ковбаса дозріває за 5-7 тижнів природним чином, що допомагає смакам повною мірою розвинутися.
Вартість 77 грн / 100 гр
Готується з локальних фермерських продуктів вручну силами однієї людини. Без ароматизаторів, стабілізаторів, підсилювачів смаку. Готуємо на Одещині там, де клімат схожий на Середземноморський.